Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ekran kartıyla ilgili basit bir soru

ekran kartıyla ilgili basit bir soru
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
bu ekran kartı bu anakarta uyar mı?
ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
benim anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Evet iyi akşamlar Konu şu : 2007 çıkışlı core2 duo işlemcili ( Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) Anakart : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız power supply: 250 W önerilere açığım ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaslar vermiş oldugum linklerdeki anakart ve işlemciyi almak istiyorum fakat elimdeki ekran karti almayi düsündügüm anakarta uyumlumudur Ekran kartim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız His radeon hd 4850 1gb 256bit Almayi dusundugum anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Öncelikle hepinize merhabalar Benim bilgisayarımda Paylaşımlı ekran kartı olduğu için çoğu oyunda performans alamıyorum Ben 1 2 yıl sonra pc toplayacağım için 1 2 yıl idare edecek ekran kartı lazım sistem özelliklerim: İntel core duo 300 GHz çift çekirdek işlemci 8 gb ram 300 watt güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt