Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran kartı anakart uyumu

ekran kartı anakart uyumu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
ekran kartını almayı düşünüyorum bu konuda iki sorum olucak
bu anakaarta uyumlu mudur Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
ve pes 2019 oynatır mı sistem gereksinimleri http:wwwfrmtrcompesserisi4194sinimlerihtml
yardımcı olursanız çok sevinirm

Similar threads

Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Öncelikle Merhaba Benim ekran kartım biraz sorun yaratıyor bende yeni ekran kartı almak istiyorum Fakat ekran kartımla anakart uyumsuzluk sorunu çıkarır mı yoksa çıkarmaz mı bilmiyorum Bu yüzden sizlere danışmak istedim Umarım yardımcı Olursunuz şimdiden teşekkürler Anakart: Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Selamlar, Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum, 64mb mx440 artık yetmiyor, gerçi CS oynuyorum genelde ama,sistemim p4 24 nort (up 34 ) twinmos 2x512 400mhz ram asus p4p800deluxe 160gb sata hdd feel kasa overclock yapıyorum, bu sisteme uygun bi ekran kartı önerirminiz, 2 el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba arkadaşlarbenim sistemim aşağıda yazıyorBen o sisteme hd 3450 ekran kartını eklersem acaba güncel oyunlardan hangisini oynatır?liste yapanlara + rep verilirMisal left 4 dead 2 yi felan oynatır mı?Çok acil gerçekten İntel celeron d 331 266 ghz işlemci MSI 661FM3V (MSI7103) anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt