Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Karti Aralarindakİ Fark?

Ekran Karti Aralarindakİ Fark?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 169 $
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 174 $

Link: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Ekran kartı HIS markalara bakınız

Bu 2 ekran kartı arasındaki fark nedir? Frekansı dusuk olan neden pahalı?

Similar threads

Merhabalar gecenlerde laptop aldim ACER V3772G NOTEBOOK CORE İ5 4200M12GB1TB173''2GB GTX760 Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ve ekrani hic hosuma gitmedi, en ufak bi aci degisiminde beyazliyo karariyo vs ve bi arkadasim MSI GE70 NOTEBOOK onerdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaslar vermiş oldugum linklerdeki anakart ve işlemciyi almak istiyorum fakat elimdeki ekran karti almayi düsündügüm anakarta uyumlumudur Ekran kartim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız His radeon hd 4850 1gb 256bit Almayi dusundugum anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İşlemci Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ram Linkleri sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt