Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı önerirmisiniz

Ekran kartı önerirmisiniz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Saleyküm
Bir ekran kartı almak istiyorumKnight online oyununu oynuyorum Sadece knight kasmasın yeter benim için su anda ekran kartı yandıgı için onboard dan giriş yapıyorum

pc me uygun ekran kartı önerirmisiniz önceki konumdada belirtmiştim

cpu 99 a kadar cıkıyordu ama ekran kartının fan calısmıyormus tamirciye götürdüm ekran kartı yanmıs dedi

bütceme göre en fazla verebilicegim fiyat 100110 lira

Neyse öneren arkadaslara şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar aklımda birkaç sorum var sizlerle paylaşmak istedim Ekran Kartı Alacağım yardımlarınızı bekliyorum Bilgisayarın özellikleri : ekran kartım 1 gb 32 bittir Combat arms oynuyorum çözünürlük 1280 ve efektler en düşük seviyede kalabalık ortamlarda kasmalar oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar Bu kasma Olayı normal nette dolaşırken felan cok fazla yok normal herkeste olabildiği kadar ama oyunlara girince farklılaşıyor donuk donuk oynuyor kasıyor bilgisayar Knight Online oynuyorum ama istediğim verimi alamıyorumformatta atıyorum herşeyini yüklüyorum ama yinede istediğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Arkadaşlar Laptopumu Geçen Sene Aldım ve Gayet Kullanışlı Fakat aklıma bi soru takıldı Bilgisayarımda Sadece İntel Hd Graphics 4000 mi var Benden önce Bilgisayar alan arkadaşımdada aynı ekran kartı var ve ayrıyeten 2 gblik radeon ekran kartı var biliyorsunuzki İntel Hd Graphics 4000 onboard...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Selam ; Bilgisayarım Acer Aspire 7750G Özellikleri ; intel core i52430m işlemci 24GHz with Turbo Boost up to 30GHz Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı 6Gb ddr3 ekran kartı 750GB Hdd Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Selam ; Bilgisayarım Acer Aspire 7750G Özellikleri ; intel core i52430m işlemci 24GHz with Turbo Boost up to 30GHz Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı 6Gb ddr3 ekran kartı 750GB Hdd Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,798Mesajlar
29,864Kullanıcılar
sami2010Son üye
Üst Alt