Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Overclock İçin Yardım....

Ekran Kartı Overclock İçin Yardım....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar
MSI K7N2 Delta(nVidia nForce 2 Ultra 400) anakart, AMD Athlon 2500 XP 512mb ddr 400 ram ve 200gb HD lik bir makinem var
Ekran kartı olarak da Leadtek WinFast A310 TD modelini kullanıyorum (nVidia GeForce fx5600 128mb ramli AGP 8x)
Geçen gün kadıköyde yazcııoğluna gittim ekran kartı sormaya, yeni kartların hepsinin PCI Express olduğunu söylediler Okadar parayı verip benim karttan fazla da hızlı olmayacak eski agp slotlu bir kartda almak istemedim Artık sistemi yenilerken düşünürüz yeni kartları
Gelelim soruya Şimdi ekran kartının kendi yazılımı ile gelen bir overclock programı mevcut Bu yazılıma göre benim ekran kartının GPU'sunun orijinal değeri 324 mhz ramler ise 552mhz de buna göre en güvenli ve verimli değerler hangileri olur Daha önce ben ram hızını aynı bırakarak gpu hızını 354 mhzye kadar çıkarttım Bir sorun yaratmadı Halen de böyle kullanıyorum ama fazla bir verim aldığım söylenemez Siz ne önerirsiniz Bu arada soğutma olarak kartın üzerinde bir adet fan ve ramler içinde heatsinkler mevcut
Şimdiden teşekkürler

Similar threads

Selam ; Bilgisayarım Acer Aspire 7750G Özellikleri ; intel core i52430m işlemci 24GHz with Turbo Boost up to 30GHz Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı 6Gb ddr3 ekran kartı 750GB Hdd Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Selam ; Bilgisayarım Acer Aspire 7750G Özellikleri ; intel core i52430m işlemci 24GHz with Turbo Boost up to 30GHz Amd Rodeon HD 7670M 2Gb Vram Ekran kartı 6Gb ddr3 ekran kartı 750GB Hdd Şimdi şöyle ekran kartının paylaşımlı olduğunu biliyorum windows home basic 64bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Nvidia’nın RTX serisi ekran kartları kripto madenciliğinde çok fazla tercih ediliyor. RTX serisi ekran kartlarının sahip olduğu performans oyun, tasarım ve kripto madenciliği konusunda ilk sıralarda. Bu yüzden birçok kullanıcının ilk tercihi Nvidia RTX serisinden bir kart oluyor. Fakat ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Evet arkadaşlar Geforce 6 Serisi Ekran Kartları İçin Nvidia 'nın çıkardığı en son sürüm olan 18206 driver sürümüdür İşletim sistemi Xp içindirDil ingilizcedirBoyut 770 Mb Nvidia Sürüm Notları: FEAR 2 en iyi deneyimi: Project Origin için önerilir Birkaç 3D uygulamalarında performansı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Evet arkadaşlar Geforce 6 Serisi Ekran Kartları İçin Nvidia 'nın çıkardığı en son sürüm olan 18206 driver sürümüdür İşletim sistemi Vista içindirDil ingilizcedirBoyut 826 Mb Nvidia Sürüm Notları: FEAR 2 en iyi deneyimi: Project Origin için önerilir Birkaç 3D uygulamalarında performansı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt