Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran kartımın driverını bulamıyorum:(

ekran kartımın driverını bulamıyorum:(
0
214

Similar threads

Intel(R)Ironlake Mobile Graphics Chipset Accelerated VGA BIOS kartımın markası bu yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Daha doğrusu ses kartımın ne olduğunu bile bilmiyorum arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ses kartımın driverini bulamıyorum bilgisayarımın markası modeli acer 5102AWLMi bu laptopun ses kartı ne driveri ne nereden bulabilirim bilgisayardan pek anlamıyorum kbakmayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
ben ekran kartımın modelini bilmiyorum Bu sebepten dolayı driverını bulamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz? ve yahutta nasıl ekran kartı modelini öğrenebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
ben ekran kartımın modelini bilmiyorum Bu sebepten dolayı driverını bulamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz? ve yahutta nasıl ekran kartı modelini öğrenebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
982,189Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt