Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran kartımın ne olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

ekran kartımın ne olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
0
108

Similar threads

Matsonic MS9138E Anakart Driverları Acil Lazım Yardımcı Olan Herkese +Rep bilgisayara format attım arkadaşlar ortada kaldım ne tümleşik anakartın ekran kartının ne sesin ne lan'ın driverı var yardımlarınzı bekliyorm lütfen paralı driver sitelerinin linkini koymayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Matsonic MS9138E Anakart Driverları Acil Lazım Yardımcı Olan Herkese +Rep bilgisayara format attım arkadaşlar ortada kaldım ne tümleşik anakartın ekran kartının ne sesin ne lan'ın driverı var yardımlarınzı bekliyorm lütfen paralı driver sitelerinin linkini koymayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ekran kartımın özelliklerini markasını nasıl öğrenebilirim ? bilgisayarımın ekran kartı markası ne ekran kartımın özelliklerini nasıl bulurum, bilgisayarın ekran kartının modelini nasıl bulurum, bulgu Bilgisayarınız birazcık eski ve siz ekran kartınızın markasını modelini ve özelliklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
arkadaslar lutfen yardım edın oyun oynarken hata alıyordum ekran kartımı guncelleyeyım dedım yanlz dxdiag ile ekran kartımın modelını ogreneyım dedım ama ekran kartımın ne modelı ne markası ne serı nomarası hıcbırsey yazmıor hatta ekran sekmesınde butun bılgılerın karsılıgı yok olarak gorunuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
ben ekran kartımın modelini bilmiyorum Bu sebepten dolayı driverını bulamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz? ve yahutta nasıl ekran kartı modelini öğrenebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt