Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

El Açması Ispanak Böreği

El Açması Ispanak Böreği
0
30

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
el-acmasi-ispanak-boregi.jpg

El Açması Ispanak Böreği Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo ıspanak
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Tuz 1 çay kaşığı
  • 3 çorba kasesi un
  • 1 su bardağı sıvı yağ
Üzeri için;
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

El Açması Ispanak Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci evvel dört çorba kasesi unu yoğurma kabına alıyoruz bir yemek kaşığından az tuz ekiyoruz üzerine karıştırıyoruz ve ılık suyla yoğurmaya başlıyoruz maya asla yok. Yeterlice güzelce yoğurup, sarıp dinlenmeye bırakıyoruz.
  2. Ispanakları doğruyoruz hafif ovalıyoruz. Tuzunu, pul biberini atıyoruz. dinlenen hamurları yedi beze yapıp sırayla açıyoruz.
  3. Açınca üzerine ıspanağımızı serip yemek kaşığıylada yağ serpiyoruz, en üstüne sarıyoruz, tepsiye yerleştiriyoruz.
  4. Sıra sıra en son üzeri için yoğurt salça ve yağ ezip üzerine sürüyoruz, fırına veriyoruz. Kırk elli dakika fırına nazaran değişir altı ve üstü pişince alıyoruz afiyet olsun.
El Açması Ispanak Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt