El Üretimi Makarna Kesinlikle Deneyin Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için
- 2 adet yumurta
- Tuz
- Alabildiğine un
- 1 kase yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Pul biber ve sıvı yağ
El İmali Makarna Kesinlikle Deneyin Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta tuz ve unu bir kaseye alıp çok yumuşak olmayan bir hamur yapıyoruz. Benim erişte makinam vardı büyük dişini kullandım.
- Öncelikle yeniden makinada yumakları incelttim ve üzerine un serptim daha sonra dişli kısmında makarnalarımı kestim siz elle açıp kesebilirsiniz makina yoksa.
- Daha sonra 5 dakika haşladığım makarnaların üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm ve pul biberli yağ yakıp döktüm siz istediğiniz sosu yapabilirsiniz ben sarımsaklı yoğurt tercih ettim.Biz çok beğendik umarım sizde beğenirsiniz.Deneyenler için şimdiden afiyet olsun.