Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eli Böğründe Meşhur Maraş Yemeği (Yanyana)

Eli Böğründe Meşhur Maraş Yemeği (Yanyana)
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
eli-bogrunde-meshur-maras-yemegi-yanyana.jpg

Eli Böğründe Meşhur Maraş Yemeği (Yanyana) Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram kuzu kuşbaşı
  • 8 tane sivri biber
  • 12 tane arpacık soğan
  • 10 tane çeri domates
  • 1 baş sarımsak
  • Kuyruk yağı ya da tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Toz kırmızı biber
  • Kekik

Eli Böğründe Meşhur Maraş Yemeği (Yanyana) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etimizi tuzlayıp baharatlayıp karıştıralım.
  2. Arpacık soğanları ve sarımsakları soyalım.
  3. Biberleri 2 ye bilelim.
  4. Tepsiye fotoğraftaki üzere dizelim.
  5. Üzerine tereyağı yada kuyruk yağı koyalım.
  6. Ben kuyruk yağı kokusunu sevmediğim için tereyağı kullandım.
  7. Zerzevatları biraz tuzlayalım.
  8. Üzerini yağlı kağıt ve folyo ile kaplayalım.
  9. 1 saat üzeri kapalı 10 dk üzeri açık 200 derece fırında pişirelim.
Deneyenlere afiyet olsun. ????????????????.
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt