Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eli Böğründe

Eli Böğründe
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
eli-bogrunde.jpg

Eli Böğründe Tanımı İçin Gereçler

  • 600 gram kuşbaşı et
  • 100 gram kuyruk yağı (isteğe bağlı)
  • 8 adet yeşil biber
  • 4 adet domates
  • 3 adet patates
  • 3 adet kuru soğan
  • 1 baş sarımsak
Terbiyesi için :
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber

Eli Böğründe Tanımı Yapılışı

  1. Kuşbaşı doğranmış et bir kaba alarak yağ, tuz ve baharatları ekleyip marine edelim.
  2. Patatesin kabuklarını soyup yıkarak küçük küpler biçiminde doğrayalım.
  3. Domates ve biberi biraz iri doğrayalım.
  4. Soğanın kabuklarını soyup varsa arpacık soğanı kullanabilirsiniz yoksa olağan soğanı biraz iri doğrayın.
  5. Yağladığımız tepsinin ortasına etleri koyup kenarlara yan yana hazırladığımız gereçleri koyalım.
  6. Üzerine yarım çay bardağı kadar su gezdirelim.
  7. 180 derece ısınmış fırında pişirelim. Afiyet olsun. ????????.
 
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt