Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eli Böğründe

Eli Böğründe
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
eli-bogrunde.jpg

Eli Böğründe Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo et
  • 2 Patates
  • 7-8 Soğan
  • 1 kapya biber
  • 1 yeşil biber
  • 2 domates
  • 1 baş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Pulbiber

Eli Böğründe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etimizi zeytinyağı tuz ve pulbiber ile harmanlayıp buzdolabında 2-3 saat dinlendiriyoruz. Zerzevatları doğruyoruz. Tepsiye görseldeki diziyoruz.
  2. Sebzelerin üzerine de pulbiber tuz gezdiriyoruz. Aliminyum folyo ile kapatıp 250 derece fırına veriyoruz.
  3. 50 dakika sonra folyoyu çıkarıp 10 dakika o denli pişiriyoruz. (Etinizin pişme mühleti değişebilir. Denetim ederek pişirin) çok pratik ve lezzetli bir yemek. Afiyet olsun.
 
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt