Eli Böğründe Tanımı İçin Gereçler
- Yarım kilo et
- 2 Patates
- 7-8 Soğan
- 1 kapya biber
- 1 yeşil biber
- 2 domates
- 1 baş sarımsak
- Zeytinyağı
- Tuz
- Pulbiber
Eli Böğründe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Etimizi zeytinyağı tuz ve pulbiber ile harmanlayıp buzdolabında 2-3 saat dinlendiriyoruz. Zerzevatları doğruyoruz. Tepsiye görseldeki diziyoruz.
- Sebzelerin üzerine de pulbiber tuz gezdiriyoruz. Aliminyum folyo ile kapatıp 250 derece fırına veriyoruz.
- 50 dakika sonra folyoyu çıkarıp 10 dakika o denli pişiriyoruz. (Etinizin pişme mühleti değişebilir. Denetim ederek pişirin) çok pratik ve lezzetli bir yemek. Afiyet olsun.