
Eliböğründe Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo dana kuşbaşı
- 100 gram kuyruk yağı
- 3adet domates
- 5adet biber
- 2 baş (Bütün) sarımsak
- Pul biber
- Tuz
- Karabiber
- Sıvı yağ
Eliböğründe Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yarım kilo eti bir kaseye alın. Üzerine pul biber, tuz, karabiber ve yağ ilave edin ve 10 dakika bu şekilde dinlensin.
- Domatesleri büyük küpler halinde doğrayın biberleri de bir kaç parçaya bölün.
- Sarımsakları soyun ve tepsiye fotoğraftaki gibi yan yana dizin.
- Üzerine kuyruk yağı ilave edip, 180 derece fırında yarım saat pişirin.
- Pişirme fırına göre fark edebilir kontrol edip, pişip pişmediğini kontrol edin afiyet olsun.