Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ella hapı kullanıp adet olmayanlar hamilemiyim ben

Ella hapı kullanıp adet olmayanlar hamilemiyim ben
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ella hapı kullanıp adet olmayanlar hamilemiyim ben Selamlar ben ella ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 1 saat sonra içtim ve daha hasta olmadım 7 gün gecti hasta olurmuyum sizce ve sonrasında hamile kalirmiyim bi etkisi varmi ella hapının gebe kalirmiyim  

Similar threads

Ella ertesi gün hapı yuttum adet olmadım hamilemiyim Iliskiden 2 gün sonra Ertesi gün hapı içtim kanamam olmadı ama kasiklarim ve belim fazla ağrıyor ve ondan öncede zaten adetum gecikti bu ay hasta olmadım sabahları mide bulantım baş dönmem oluyor ve kasılmalarım oluyor bunlar hamilelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ella hapı kullanıp gebe kalanlar bede hamilemiyim ? Merhaba Arkadasım 9 eylulde erkek arkadasıyla sürtünme yolu ilişki yasamıs 3 gun sonra ella hapı her ıhtımale karsı almıs Ve 2 aydır her ayın 5 gıbı hafıf sıyah lekeler gelmıs56 defa gebelık testı yapmıs negatıf cıkmıs su lahza 2 aydır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ella ertesi gün hapı kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var Ella ertesi gün hapı kullananlar değerli arkadaşlarım Ben de erkek arkadaşımla korumasız bir ilişki oldum 5 dakika içinde kendini tutamadı ben hiç bişi anlamadan içime boşaldı 6 saat sonradan eczaneden aldım ve ella ertesi gün kapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Prezervatif yırtıldı ella kullandım Hamilelik ihtimali var mı hamilemiyim Merhaba benim bi ilişkim oldu ama prezervatifin yırtıldığını fark ettik o yüzden derhal ella içtim 3 gün sonra bi ilişkimiz daha oldu bu sefer de içime boşaldı ilişkiden 1 saat sonradan regl oldum ve yine ella göstermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim Merhabalar En son 26 Ağustos'ta adet oldum 9 Eylül'de ilişki yaşadım yumurtlama günümdü ve partnerim içime boşaldı, ilişkiden 1 saat daha sonra ella hapı kullandım adetim 2 gün gecikti gebe olabilir miyim yarın evde test yapmayı düşünüyorum ama ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt