elektronikci
FD Üye
Elmalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket margarin
- 1 adet yumurta
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 4 su bardağı un
- 3 adet elma
- 1 yemek kaşığı tarçın
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- Yarım su bardağı ceviz içi
Elmalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak iç harcını hazırlamak için elmaları rendeliyoruz. ????
- Tarçın ve toz şekeri ekleyip, kavuruyoruz ve soğuması için bir kenara alıyoruz.
- Daha sonra hamuru içim üstteki bütün materyalleri güzelce yoğuruyoruz. ????
- Daha sonra hamuru beş eşit modüle bölüyoruz. ????
- Her bir parçayı fotoğraftaki üzere açıp, hal veriyoruz.
- 180 derecede 20 dakika pişiriyoruz????. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????.