Elmalı Milföy Gülleri Tanımı İçin Malzemeler
- ️2 paket milföy hamuru
- ️1 kase su
- ️Yarım limon suyu
- ️3 yemek kaşığı reçel
- ️3 yemek kaşığı şeker
- ️2 adet kırmızı elma
- ️1 tatlı kaşığı tarçın
- Biraz pudra şekeri
Elmalı Milföy Gülleri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yarım limonu bir kase suya sıkın.
- Elmaları yıkayın ve çok ince dilimler halinde kesin.
- Milföy hamurunu açın ve yaklaşık 5 cm’lik şeritler halinde kesin ve üzerine reçel sürün.
- Elmaları şeritlerin üzerine birbirine yakın yerleştirin.
- Yerleştirdikten sonra, şeker ve tarçın karışımını üzerine serpin.
- Diğerini hamurun yarısı elmaların yarısına değecek kadar katlayın.
- Hamuru yuvarlayın ve yağlanmış muffin kalıplarına yerleştirin.
- 180°c’de yaklaşık 30-35 dakika pişirin.