 
	Elmalı Tart Tanımı İçin Gereçler
- Yarım paket margarin ya da tereyağ
- Yarım su bardağı şeker
- 1 adet yumurta
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- Aldığı kadar un
- 4 adet orta uzunluk elma
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tarçın
- İsteğe nazaran kırılmış ceviz içi
- Pudra şekeri
Elmalı Tart Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Elmaları soyup rendeliyoruz tavaya alıp şeker ve tarçını ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
- Daha sonra.Tereyağı, yumurta ve şekeri karıştırma kabına alıyoruz, karıştırıp üzerine unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip yoğuruyoruz. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde ediyoruz.
- Hamurdan yumurta büyüklüğünde bir kesim alıp ayırıyoruz bunu üzerine şeritler yapmak için kullanacağız.
- Sonra iki yağlı kağıt ortasında hamuru açıyoruz tereyağ ile yağlanmış kabımıza yerleştiriyoruz.
- Üzerine rendeleyip pişirdiğimiz elmalı harcı koyup şeritler halinde kestiğimiz hamuru diziyoruz.
- Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dk pişiriyoruz.Afiyet olsun.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
     
    