Elmalı Toplar Tanımı İçin Malzemeler
- 3 orta uzunluk elma rendesi
- 2 paket petibör bisküvi ya da burçak bisküvi
- 1 su bardağı ceviz içi
- 1 portakal kabuğu rendesi
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 paket krema
- 80 gram sütlü çikolata
- 60 gram bitter çikolata
Elmalı Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Elma rendesinin üzerine bisküviler rondodan geçirilir.
- Geriye kalan tüm gereçler de eklenir ve yoğurulup ceviz büyüklüğünde toplar yapılır.
- Üzerine krema eritilip içine çikolata eklenir ve ocağın altı kapatılır.
- İyice karıştırılır.
- Soğuduktan sonra topların üzerine gezdirilir.
![Çift ünlem işareti :bangbang: ‼️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/7.0/png/unicode/64/203c.png)
fit tanım isteyenler bisküvi yerine yulaf ezmesini robottan çekip un haline getirerek ekleyebilirsiniz ????.
- Oranlar elmanın büyüklüğüne nazaran değişebilir.