Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir Buhari Hazretleri'nin Musibetlere Karşı Okuduğu SALAVAT

Emir Buhari Hazretleri'nin Musibetlere Karşı Okuduğu SALAVAT
0
104

Similar threads

Arkadaşlar bu dökümanı çok güvendiğim bi hocamızdan aldımBana fotokopi için getirmişti ve sizlerle de paylaşmayı uygun gördüm Hadis i Şerifler Kıyamet günü bana insanların en yakın olanı en çok Salavat getirendir Her kim Cuma günü bana 100 kere Salat getirirse 80 senelik günahı hemen af...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
HAZRATÜ MEVLÂN eşŞEYH MAHMUD enNAKŞİBENDÎ elMÜCEDDİDÎ elHÂLİDÎ elÛFÎ TEVELLÜDÜ VE AİLESİNİN SALÂHI Mahmud Efendi Hazretleri 1929'da Trabzon vilâyetinin Of kazasının Miço (Tavşanlı) köyünde doğdu Babası Mustafa oğlu Ali Efendi, annesi Tufan kızı Fâtıma Hanımefendi verâ ve takva ile maruf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Emir Sultan Buharali Seyy Seyyid Muhammed Buhara'da dogar Kendini bildi bileli ilim meclislerine kosar Okur, okutur, ogrenir, ogretir, hasili iyi yetisir Babasinin (Seyyid Emir Kulal hazretleri'nin) vefati uzerine Medine'ye yerlesmeye niyetlenir Artik Alemlerin Efendisine komsu olmali ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Emir Ahmedİ Buhari Kimdir Emir Ahmedİ Buhari Kimdir Hayatı Emir Ahmedİ Buhari İstanbulun buyuk velilerinden Emir Ahmedİ Buhari Buharalı olup Peygamber efendimizin torunlarındandır Tasavvuf yolunda yukseldi İstanbul Fatihde yıllarca talebe yetiştirdi 1516 (H922) senesinde vefat etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
KEVSER HAVUZUNDAN KANA KANA İÇMEKİSTEYENLERİN OKUYACAĞI SALAVAT Allahümme salli ala muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ve evladihi ve ezvacihi ve zürriyyetihi ve ehli beytihi ve asharihi ve ensarihi ve eşyaıhi ve muhıbbihi ve ümmetihi ve aleyna meahüm ecmeıyne ya erhamer rahımiyn* DELAİLİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,505Konular
982,753Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt