Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emrah’ tan şok itiraf nikah masasına oturabilirim

Emrah’ tan şok itiraf nikah masasına oturabilirim
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emrah’ tan şok itiraf nikah masasına oturabilirim Şarkıcı Emrah’ tan şok itiraf Fazla yakında nikah masasına oturabilirim 1544599 1544599 emrahtansokitirafnikahmasasinaoturabilirim5c4dd4bb5be80emrahtansokitirafnikahmasasinaoturabilirim5c4dd4bb5be80 http:wwwsacitaslancomhbveri0808123811 Ünlü şarkıcı, Hayatımda elbette biri var Genç ve sağlıklı bir erkeğim yani, olmaması olağandışı Hatta, fazla yakında nikah masasına oturabilirim Kır düğünleri fazla hoş olur örneğindedi Yeni albümün ’Yelpaze’ şanslı olsun Çeyrek yüzyıllık sanat hayatındaki bu son albümünün farklılığından söz eder misin? Çeyrek asırdır beni tanıyanlardan birisin Serüvenimi en iyi bilenlerden birisin Dünden bugüne Emrah’a baktığında Emrah’ı gözlemlerine dayanarak en iyi şekilde anlatabilecek gazetecilerden birisin Benim kaç yıldır şarkı söylediğimi, kaç tane filmde oynadığımı, o yıllardaki zorlukları ve küçük bir çocuğun omzundaki yükü ve sonrasını da bilirsin Yelpaze, farklılık ve serinlemek anlamında 1990 yılında çıkmış olduğum yolun yani Haydi Acilen Gelalbümünün devamındaki halkalardan oluşan en son halkadır bu Farklılığı 1990 yılından başlatalım Ondan öncesinde zaten yaşım küçüktü 1819 yaşıma geldiğim, kendi kararlarımı kendim vermeye başladığım dönemden bugüne Emrah’ın çizmiş olduğu çizginin sonuna yaklaştığı bir dönem bu Gerçekten bir nokta yok, son yok Mutlaka yeni değişimler ve gelişimler olacaktır Arabeske soslar, baharatlar mı kattın? Bugüne değin Emrah’ın böyle bir şeye ihtiyacı yoktudiye eleştiriler yapıldı Ne gerek vardı?dediler Bu bir gelişim ve başkalaşım mi? Evet Müzik biraz benim için arayıştır Arıyorum Irk mutlaka kendini her tarafta eder fakat üstüne birtakım soslar eklenir Kendinize yeni bir pencere açıyorsunuz Bu süre içinde hiç mi küstürülmedin, hiç mi üzmediler seni? Olmaz mı! Neler neler Tüm bunları yan yana koyduğunuzda inanç ve inat çıkıyor ortaya Allah’a olan inancımla da alakalı En zorda kaldığım zamanlarda, Allah’ım ne olur bana yardım et, sana sığınıyorumdediğim zamanlar çok oldu Ağabeylerim vardı o dönemde yanımda Tümü sağ olsunlar Sen hepsini iyi biliyorsun Ben o yüzden çok fazla görüşme yapmıyorum Kendimi ifade edebileceğim röportajlar yerine getirmek bana keyif veriyor Emrah’ı tanımak lazım önce Emrah’ın serüvenine bakıp değerlendirme yapmak gerekli bir gazeteci olarak Ben şöhreti de ayrı değerlendiriyorum Şan benimle davetli ve ben onu o beni uğurlamadan uğurlayacağım Çünkü o beni uğurlarsa, çok zor günler yaşayabilirim Ben şöhreti bu misafirlikten uğurlamayı bilmeliyim Çünkü şöhret pek tatlı bir şey oysa Cümbür Cemaat sizi tanıyor, herkes sizi seviyor, alkışlıyor Size aşık olanlar var Her taraftan alaka alaka görüyorsunuz Nasıl bozulmadın, nasıl şımarmadın, nasıl yoldan çıkmadın? Geriye dönüp baktığım zaman kimseye şöhretliyim diye hava atmadım Çünkü fazla ufak yaşta şöhret oldum Bu benim için avantajdı Şan olmadığım günü hatırlamıyorum oysa Bu benim için fazla doğaldı Güya doğduğumdan itibaren şöhrettim Şan olmamak ne aramak bilmiyorum ben GİZLENMİYORUM, SEVGİLİMLE DIŞARI ÇIKIP EĞLENİYORUM Yelpazealbümündeki müzik türünü ’arabeskritim and blues (R&B)’ olarak tanımlıyorsun Nasıl bir nesil bu ve nasıl ortaya çıktı? Arabesk şarkılara baktığımız süre hüzün olduğunu görürüz ama altındaki ritimlerde hareket de vardır Üzerinde hüzün, aşağı ritim bu nedenle arabesk ve R&B tarzı kardeş gibiler Fakat bu tarzı denedim diye eleştirenler çıkıyor Acımasızca Olsun, ben bunlara alışığım ve ben güçlüyüm Beni yıkamazlar Ben yürüdüğüm yolda tekim, rakipsizim Bu konuda mütevazı olamayacağım Aydınlık kumaş kıyafetler içinde, göğsü açık gömleklerle kalsaydın, ne olurdu? O zaman da derlerdi ancak, Kardeşim sen hiç mi takip etmiyorsun dünya modasını?Yelpazedeki şarkılar içinde seni en fazla etkileyen hangisi? Seni Seviyorumhoşuma gidiyor Bu şarkıyı anneme hitaben yaptım Fazla hoş bir aşk şarkısıdır Annem ameliyat olduğu süre ona yapmıştım Şarkılar sadece sevgililere yapılmaz ancak Ayrıca annem benim en büyük aşkımdır Gelelim Emrah’ın yüreğine Fazla merak ediliyor, şu an aşık mısın, bir sevgilin var mı? Doğrusu bilhassa gizlenmiyorum Kız arkadaşlarımla çıkıp eğleniyorum ara sıra Çok da dışarı çıkan biri değilim Sporumu yaparım, yemek yemek yiyeceksem yerim Sabahleyin çok erken uyanıyorum Uyumlu bir hayatım var Geç yattığım zaman ertesi gün kendimi iyi hissetmiyorum Ona tarafından besleniyorum Güne iyi başlamalıyım bu vesileyle hayatımda kuşkusuz birisi var Genç ve dinç bir erkeğim, olmaması acayip olur Fakat hemen bunu açıklama yapmak istemiyorum Onun elinden tutup basının önüne çıkmak istemiyorsun Bir yere gidersem ve fotoğraflanırsam inkar etmem Yanımdaki insanın hayatını da göz önünde bulundurmak zorundayım Onun üzülmesini katiyen istemem id Artık nikáh masasına oturma vaktinin geldiğini kabul ediyor olmalısın, ne dersin? Ben böyle iyiyim ya (gülüyor) Yine De çok genç değilim artık Yaş 37’ye gelince, vakittir deniliyor Annem de akrabalarım da Her Zaman bekar mı kalacaksın?diyor Evlilikten kaçmıyorum lakin olmuyor işte Söz olsun diye de evlenemem ancak! Bugüne değin evliliği düşündüren kimse çıkmadı mı? Acaba evlensem mi diye düşündüm ama Değil, olmazdedim Özgürlüğüme düşkün biriyim ben İstediğim saatte istediğim yere giden, sporunu yapan, arkadaşlarıyla buluşan, turneye dışarı giden, 1520 gün İstanbul’a gelmeyen, zamanlı zamansız çalışan, albüm zamanlarında üç ay stüdyoya kapanan biriyim Bunu karşımdaki insana nasıl izah edeceğim? Benim de moralim bozulacak, onun da morali fazla bozulacak Bana, Ne değin daha spor yapacaksın, spor benden daha mı değerli?diye sorulmamalı Umudun var mı bu konuda? Elbette umudum var Hatta, fazla yakında bile nikáh masasına oturabilirim Neden olmasın oysa! Kısmet bu Kır düğünü güzel olur Annenin evlenmen konusunda görüşü nedir? Ben seninle uğraşamam bundan böylediyor Sen benim sözümü dinlemiyorsundiyor Benim mürüvvetimi bakmak istiyor Haklı da doğrusu Torun bakmak istiyor Ama benim güven sorunum var Güvenemiyorum oysa Ben annemi neden fazla seviyorum, ona fazla güveniyorum da ondan İnsan güvendiği insanı sever Benim yaşadığım ilişkilerdeki iyi veya fena şeyler, her zaman içimi sızlatmış, yüreğimi acıtmıştır öyle şiddet günler ve zorlama anlar oldu ama hayatımda Atama çok zorlama Beni, sanatkâr Emrah olarak değil, Emrah olarak seven biri olmalı Düğününü nerede gerçekleştirmek istersin? (Gülüyor) Düğüne geldik hemen de Kır düğünleri fazla hoş olur, severim Çimenlerin üstünde Balayına nereye gitmek istersin? (Gülüyor) Diğer Taraftan balayına gidiyoruz Görmediğim bir yere giderim herhalde Evleneceğim insanla konuşuruz bu konuyu  

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt