Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emrahtan inciler !!

Emrahtan inciler !!
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emrahtan inciler !! 1)anne dediğin sever! anne dediğin okşar! lakin seeen o 2) yememeliyiz abicim o etleri, yememeliyiz evet kardesim, yemeyecegiz o etleri 3)sema biz eskiden cok fakirdikdedem öldü bi helva bile kavuramadık iki yumurta kırdık komşulara dağıttık 4)anamiz o oldu gulcan 5)Emrah:amaa, amaa nuri amca ben seni baba bilmiştim Nuri alco:işte şimdi sahiden baban oldum 6)Emrah ve bir arkadasi alaturka seklinde bir genelevin karsisinda cokmuslerdir ve iceri giren cikan kadinlara bakmaktadirlar Emrahin kankasi: off su yavrulara bak ya Emrah: oyle deme benim annemde onlardandi, oda onlar gibi calisti Emrahin kankasi bir lahza dumur olmustur toparlama ugruna ee sey abi pardon abi diye kivirmaya calismaktadir Emrah: onemli degil, onemli degil dostum ordan bir yasli adam gecmektedir ve gecerken emraha bakar Emrah: n'oldu amca hicmi o cocuu gormedin? 7)emrah çalıştığı torna atölyesinden dönmektedir, mahallenin esnafı alacaklarını tahsil edemedikleri için emrah'ın dönüşünü beklemektedirler sokağın başındaki manav emrah'ı görür ve olaylar gelişir: borcumu ödeyecem demiştin? Emrah:ödüyceem fazla sıkışıksananan ödesin Emrah:hüleaaaan 8)bu kızların hepsi sana hasta emrah pek deme cem nasıl diyim emrah 9)küçük emrah kahvede oturmaktadır kahveye bir eleman dalarbağırır: emrah yetiş anneni yorlar!  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt