Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Basit Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

En Basit Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
0
24

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
en-basit-lokanta-usulu-mercimek-corbasi.jpg

En Kolay Lokanta Yöntemi Mercimek Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı sarı mercimek
  • Yarım su bardağı et suyu
  • Sıvı yağ
  • 1 limonun suyu
  • Tuz
  • 4 su bardağı sıcak su

En Kolay Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Mercimekler yağda 1 dk çevrilir.
  2. Üzerine sıcak su ve et suyu konulur ve mercimekler açılana kadar kaynatılır.
  3. Blenderdan geçirilir ve pürüzsüz bir kıvama getirilir.
  4. Daha sonra damak zevkinize nazaran su ekleyebilirsiniz yada kıvamlaştırabilirsiniz.
  5. Limon suyu ve tuz da son olarak eklenir ve servis edilir. Afiyet olsun.
En Kolay Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt