Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Doğalından Antibiyotik

En Doğalından Antibiyotik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En Doğalından Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet çubuk tarçın
*1 adet limon
*1 adet limon büyüklüğünden taze zencefil
*5 adet karanfil
*Yarım çay kaşığı polen
*En hakikisinden süzme bal

En Doğalından Antibiyotik Tarifi Yapılışı Merhabalar herkese Evet sırada doğal antibiyotik var Ekim ayı hekim ayı olmasın gribe soğuk algınlığına öksürüğe çok iyi geliyor Yapın saklayın kim hasta ise içsin bir kaşık*Yapımı ise çok kolay limonu çok ince soyalım küçük küçük doğrayalım aynı şekilde zencefili de soyalım küçük küçük doğrayalım 500 ml lik kavanoza tarçını katalım polenleri ve karanfili de ekleyelim limon ve zencefili de ekleyelim üzerine balı katalım tamamdır ertesi gün sabah kullanıma hazır Ama şöyle bir gerçek var bekledikçe daha etkili oluyor Bir ay sonra daha şifalı oluyor Herkese sağlıklı günler diliyorum sevgiyle barışla huzurla kalın

Similar threads

En Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *Biraz taze zencefil *Biraz kuru zencefil *3 adet limon *Bal En Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Ben bu tarifi keşfettiğimden beri asla hastalanmıyorum Oysa kışın benim kadar sık hasta olan görmedim Bu tarifi deneyenler bütün ilaçları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kaynatma Turşusu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *10 adet yeşil sivri biber *1 adet patlıcan *1 adet limon *2 diş sarımsak *Tuz, kuru nane *4 su bardağı su Kaynatma Turşusu Yapımı Tarifi Yapılışı Öncelikle bugün bu tarifi bana hatırlatan suna hanıma teşekkürler Soru cevap bölümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Zencefilli Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler 2 parça zencefil1 adet limon1 kabuk tarçın Üzerini geçecek kadar Bal Zencefilli Doğal Antibiyotik Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 2 parça zencefili soyalım uzun şeritler halinde doğrayalım. Limonu uzun şeritler halinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Adana Usulü İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler İçi için *1 kilo orta yağlı kıyma *1, 5 kilo soğan *2 yemek kaşığı biber salçası *250 gr tereyağı *1 çay kaşığı karabiber *1 çay kaşığı kimyon *1 tatlı kaşığı pul biber *1 tatlı kaşığı pul biber *1 tatlı kaşığı tuz dışı için *5 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Aşure Tarifi İçin Malzemeler İçi için : *500 gram aşurelik buğday *1 su bardağı haşlanmış nohut *1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye *3 yemek kaşığı pirinç *1 su bardağı süt *200 gram kayısı *200 gram kuru incir *200 gram kuru üzüm *200 gram tuzsuz badem *1 adet portakal rendesi *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt