Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Guzel Kısa Turkce Dualar

En Guzel Kısa Turkce Dualar
0
200

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Guzel Kısa Turkce Dualar

Turkce kısa dualar bir coğumuuzn daha kolay ezberlediği aklımızda daha kolay kalan dualardırTurkce kısa dualar dan bir kactanesini sizler icin sayfamızda paylaşıyoruz

Allahım!

Şimdiye kadar yaptıgım,Bundan sonra yapacagım ,Gizlediğim ve acıga vurdugum,Ve benden daha iyi bildigin gunahlarımı affeyleOne geciren de sen,Geride bırakan da sensin,Senin gucun herşeye yeter

Allahım

Allah'ım bir kişinin ellerinden tutmadan once, onun bana kalbinin sırlarını oğretAllah'ım muhakkak ki senden sevgini ve seni sevenin sevgisini isterimAllah'ım sen benim vekilimsin; sen yardım edersen bize kimse galip gelemez,sen yardımcımız ol Allah'ımEy Rabbim bana hikmet ver ve beni iyiler arasına katRabbim gercekten bana indireceğin her hayra muhtacım Bana hayırlı bir yol goster

Allahım!

Gunahlarımı bilgisizlik yuzunden yaptıklarımı haddimi aşarak işledigim kusurlarımı benden daha iyi bildigin butun suclarımı bagışla!

Allahım!

Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı,Yanlışlıkla ve bilerek işledigim gunahlarımı affeyle!Butun bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim

Similar threads

Hoş Kısa Türkçe Dualar Türkçe kısa dualar bir çoğumuuzn daha kolay ezberlediği aklımızda daha basit kalan dualardırTürkçe kısa dualar dan bir kaçtanesini sizler için sayfamızda paylaşıyoruz Allahım! Şimdiye değin yaptıgım,Bundan sonra yapacagım ,Gizlediğim ve açıga vurdugum,Ve benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
En Guzel Kısa Dua ve En Anlamlı Kısa Dualar Kısa duaları ezberlemek ve aklımızda tutmak daha kolay oluyor bazen ne kadar arasak bulamıyoruz kısa duaları sizlere kısa ve anlamlı Turkce bir kac dua orneği yazmak istiyorum Allah tum dualarımızı kabul etsin Allahım Sen Affedicisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Turkce Anlamları ile Birlikte Dualar imagesenguzeldualar5afe7104e630b Estağfirullah min kulli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa huvel hayyel kayyume ve etubu ileyh Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru Kendisinden başka ilah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillahi vel hamdu lillah Allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve bi hamdike tekabbel minni, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
En İyi Dualar Nelerdir En İyi Dualar Nelerdir Nasıl Dua Yapılır Duanın ne kadar onemli olduğunu,bilhassa farz namazlarından sonra yapılan duanın makbuliyetini biliyoruz En İyi dua yoktur Samimi dua vardır,el acıp onlarca guzel kelamı sıralak duayı guzel yapmaz,makbul yapmaz Dua da ihlas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt