En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk karnabahar
- 2 adet yumurta
- 1 kase yoğurt
- Yeşil sarımsak
- Yeşil soğan
- Pul biber
- Tuz
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharı küçük kesimlere ayıralım.
- Bir tencerede haşlayalım. 20 dk haşlanması için kafidir.
- Karnabaharı süzelim. (suyunu içebilirsiniz, idrar yollarına güzel geliyor)
- Yumurtayı bir kasede çırpalım. Tuz, pul biber ekleyelim.
- Tavaya sıvı yağ koyalım ve ısındığında karnabaharları yumurtaya bulayıp tavaya koyalım. Çevire çevire kızartalım.
- Ayrı bir kasede yoğurt, taze sarımsak, yeşil soğanı kıyalım ve pul biber ekleyip çırpalım.
- Pişen karnabaharları sosa batırıp afiyetle yiyebilirsiniz.Afiyetler olsun ????.