
En Kolay Malaga Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Keki için
- 3 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 paket kabartma tozu
- 2 paket vanilin
- 1 su bardağı un
- 2-3 kaşık kakao
- 1 su bardağı un
- 3 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı un
- 6 yemek kaşığı şeker
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket krem şanti
- 3 adet muz
- 1 paket çikolata sosu
- Fındık tozu
En Kolay Malaga Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle şeker ve yumurtayı çırpın.
- Üzerine süt yağı ekleyin tekrar çırpın.
- Daha sonra unu kakao ve en son vanilin ve kabartma tozunu ekleyip geniş bir tabağa koyup fırına atın.180 derecede pişirin.
- Kreması için tereyağ ve krem şanti hariç diğer malzemeleri koyup kaynayan kadar karıştırın ve en son tereyağı atın.
- Soğuduktan sonra krem şantiyi koyup çırpın.
- Kek soğuktan sonra sütle ıslatın.
- Üzerine kremasını dökün.
- Üstüne muzları dilimleyebilirsiniz.
- En son çikolata sosunu yapın muzların üzerine dökün.
- Süslemek için üzerine ben fındık tozları serptim.
- Buzdolabında soğumaya bırakın. Afiyet olsun.