Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Lezzetli Bulduğum Tarif Çökertme Kebabı

En Lezzetli Bulduğum Tarif Çökertme Kebabı
0
37

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

En Lezzetli Bulduğum Tanım Çökertme Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg patates
  • 600 gram biftek
  • 2 soğan
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızı pul biber
  • Kekik
  • Ayçiçek yağı
Sos için;
  • 3 domates
  • 1 su bardağı domates püresi
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Üzeri için;
  • Sarımsaklı yoğurt
  • Sos

En Lezzetli Bulduğum Tanım Çökertme Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patateslerin kabuklarını soyup, kibrit çöpü kalınlığında doğrayıp, ben evvel tuzlu suda 30 dakika beklettim kararmaması için.
  2. Daha sonra suyunu döküp patatesleri yeterlice kurulayıp patatesleri kızgın yağda kızarttım.
  3. Patatesler kızardıktan sonra kağıt havlu üzerine aldım onları yağını çeksin diye.
  4. Etleri jülyen bir halde doğradım öncelikle. Etler yumuşayıncaya kadar pişirdim. Tuz, karabiber, kimyon, kekik ve pul biber ekledim.
  5. Sos için, farklı bir tavada domatesleri rendeleyip zeytinyağında kavurdum. Domates püresini ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirdim. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  6. Servis tabağına patatesleri hoş bir formda yayalım. Üzerine etleri yerleştirip sarımsaklı yoğurt gezdirdim. En üstünede sosu ekleyip servis yaptım. İsterseniz maydanoz ile de süsleyebilirsiniz.
Şöyle bir püf noktası söylemek istiyorum bir gece evvel etleri dinlendirebilirsiniz. Böylelikle daha yumuşak bir kıvam alacaktır.

En Lezzetli Bulduğum Tanım Çökertme Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt