Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Pratik Haliyle Güllaç

En Pratik Haliyle Güllaç
0
91

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

En Pratik Haliyle Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

• 300 gram güllaç
  • 1 paket fındık yahut ceviz (İsteğe bağlı)
  • 1,5 su bardağı şeker
  • Şeker
  • Vanilya
  • 8 bardak süt
  • Çilek

En Pratik Haliyle Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sütümüzü tencereye alalım içerisine şeker eriyene kadar karıştırıp, kaynatıyoruz.
  2. 1 paket şekerli vanilin ekliyoruz. Şerbetin ılımasını bekliyoruz.
  3. Güllacın püf noktası sütü ılıtmak, kaynar sütle yapılırsa büsbütün hamur olur.
  4. Güllaçları yapacağımız borcama nazaran kırabilirsiniz. Ben makasla 2’ye böldüm.
  5. Bir kat güllaç 2 kepçe süt biçiminde kat kat diziyoruz.
  6. 5 adet dizdikten sonra ortasına fındık ve meyve olarak çilek serptim geri kalan 5 güllacıda üstüne birebir biçimde sütle ıslattım.
  7. En son kalan sütün hepsini üzerine döküyoruz.
  8. Üzerini süslemek için toz fındık ve çilek kullandım. Afiyet bal şeker olsun ♥️
En Pratik Haliyle Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Güllaç (İftar Sofrasının Baş Tacı Hafif Pratik) Tanımı İçin Malzemeler 100 gram güllaç (Küçük paket)750 gram süt250 gram şeker Güllaç (İftar Sofrasının Baş Tacı Hafif Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Süt ve şekeri bir kabın içerisine alıp, ocakta kaynatalım. Güllaçları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Soğuk Baklava Tadında Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 10 adet güllaç yaprağı2 litre süt1 su bardağı toz şeker2 paket toz krem şanti3 paket vanilin1 paket sıvı krema (yarı çırpılmış)100 gram fındık100 gram badem100 gram ceviz2 paket bitter çikolata Süslemek için: 1 tutam toz antep fıstığı1 tutam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Güllaç Tarifi İçin Malzemeler 10 yaprak güllaç7.5 su bardağı süt (Yani 1.5 litre)2 su bardağı şekerFındık veya ceviz (İsteğe bağlı)2 yemek kaşığı gül suyu (İsteğe bağlı)Çilek (İsteğe bağlı) Güllaç Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sütü ve şekeri karıştırıp ocağa alıyoruz, sütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Çilekli Güllaç Tarifi İçin Malzemeler 11 yaprak güllaç2 litre süt3 su bardağı toz şeker250 gram çilek1 küçük kase kıyılmış ceviz Çilekli Güllaç Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sütü tencereye boşaltalım. Şekeri ekleyelim. Ara sıra karıştırarak şekerin erimesini sağlayalım. Sütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ramazan Gülü Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 200 gram güllaç yaprağı Süt süt şerbeti için 1 litre süt1 su bardağı şeker1 paket vanilyaşekeri İç harcı için 1 su bardağı ceviz (dövülmüş) Üzeri için 4 adet çilek2 yemek kaşığı antep fıstığı tozu Ramazan Gülü Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,340Kullanıcılar
cim_3444Son üye
Üst Alt