Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Ucuzdan En Pahalıya Huawei'nin En İyi Telefonları

Hoş geldin! Laplace tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
En Ucuzdan En Pahalıya Huawei'nin En İyi Telefonları

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
en-iyi-huawei-akilli-telefonlar-1623682893.png
Huawei, ağırlıklı olarak fiyat performans ürünleri ile bilinen kaliteli bir teknoloji firması. 2

Similar threads

Çinli teknoloji şirketi Huawei, dün gerçekleştirdiği bir etkinlikte HarmonyOS'la çalışan ilk amiral gemisi telefonları P50 ve P50 Pro'nun yanı sıra, en yeni akıllı saatlerini duyurdu. Bu etkinliğin en dikkat çeken yanı, hiç şüphesiz P50 ailesinin sahip olduğu özelliklerdi. Zira şirket, tarihinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Çinli teknoloji devi Huawei, ABD'nin ticari kara listesine girmesiyle birlikte 2019 yılında apar topar kendi işletim sistemi HarmonyOS'u duyurmuş ve söz konusu işletim sisteminin bir mobil işletim sisteminden ziyade "evrensel" bir işletim sistemi olduğunu öne sürmüştü. Huawei, HarmonyOS'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Döviz kurlarındaki artışla birlikte teknolojik cihazların fiyatları da oldukça hızlı artış gösteriyor. İhtiyacımız olanlar zaten ateş pahası olurken, aksesuar olarak kullanabileceğimiz birçok teknoloji de pek de bütçe dostu olmuyor. Günümüzde akıllı saatler ve akıllı bileklikler de önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Bir periyotlar akıllı telefon bölümünün parlayan yıldızı olan Huawei, ABD'nin uyguladığı ambargo nedeniyle güç bir sürecin içerisine girdi. Şirket, başka teknoloji şirketleriyle alışveriş yapamaması nedeniyle hem tedarik sorunu yaşadı hem de daldaki statüsünü kaybetti. Elbette bu durum, şirketin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Huawei'nin Mate 50 serisini tanıtması beklenirken şirket orijinal bir aygıt ile gündeme geldi. Karşınızda: Huawei nova 10z. Bu aygıt fiyatı ve performansı ile rakiplerine gözdağı verebilir. Huawei'nin yeni sürprizi! Huawei nova 10z Söz konusu aygıt 64MP ana kamera ve 230 dolarlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,507Konular
982,811Mesajlar
30,622Kullanıcılar
Gvr13Son üye
Üst Alt