Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Yumuşak Poğaça Tarifi

En Yumuşak Poğaça Tarifi
0
83

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
en-yumusak-pogaca-tarifi-3.jpg

En Yumuşak Poğaça Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yumurta akı
  • 3 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket toz maya
  • 6,5 su bardağı un
  • 2 yumurta sarısı üzerine

En Yumuşak Poğaça Tanımı Yapılışı

  1. Ilık suyumuzu, ılık sütümüzü, sıvı yağ, mayamızı, şekerimizi, tuzu ekleyip güzelce karıştırıyoruz .
  2. Ondan sonra ise yumurta aklarımızı da hamurumuza dahil ediyoruz.
  3. Unumuzu kontörlü biçimde ekleyip kulak göğsü kıvamına gelince mayalanmaya bırakıyoruz .
  4. Sıcak ortam da 1 saat hamurumuz mayalandıktan sonra istediğiniz biçimi verip iç materyali zevkinize nazaran peynirinizi, patatesinizi yahut boş biçiminde sekil verip evvelce ısıtılmış fırında 180* derecede pişiriyoruz.
Afiyet olsun????.
 
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt