iltasyazilim
FD Üye
Ender Saraç kilo verme önerileri,Ender Saraç kilo tahsis etmek için,Ender Saraç kilo verme yolları,Ender Saraç kilo verme yöntemleri,Ender Saraç sağlıklı kilo verme önerileri,
DrEnder Saraçın Zayıflama Önerileri
Bitki Çayları
Yeşil çay,Kiraz sapı,Darı Püskülü,Sinameki,Rezene gibi çaylar,idrar ve bağırsak boşaltıcı etkiye sahip olduklarından incelmeye yararlı olacaklardır
Ihlamur,Nane ve Papatya da iştahı kontrol etmek için faydalı olur
Zayıflama sürecinde uyarı edilmesi gerekenler
Akşam ağır ve geç beslenmek,doymuş mideyle yatağa girmek,kırmız et,şarküteri ürünleri,yağlı peynirler,beyaz un ve beyaz şeker gibi rafine edilmiş gıdalar,tuz ve yağlı çerezler,yağlı kızarmalar,yağlı katkı maddesi sosları,cipsler,çikolatalar,şekerli ve asitli içecekler,başlıca şişmanlatıcı etkiye sahiptirler ve uyarı edilmesi gerekir
Ama yavaş emilen ve bağırsaklarda yavaş hareket eden lifli,çeperli gıdalar,bütün tahıllar,bakliyatlar,yeşil lifli yapraklı sebzeler,fazla şekerli olmayan taze meyveler,eksik zeytinyağlı yemekler,doğal müsliler, yulaf ezmesi,derisiz beyaz et,yumurtanın beyazı gibi yiyecekler ise genelde daha düşük glasemik etkiye sahiptirler ve kişide şişmanlatıcı etki böylece oluşturmazlar
Zayıflama sırasında istikrarsız alımı çok önemli
Dinç zayıflama programlarında,günde en az,1,5 katkısız sıcak su ve günde en düşük 34 fincan şekersiz bitki çayı içmek fazla önemlidir2 litre
Maden suyunu,gazlı olduğu için asitli içecekler grubuna sokmak yanlıştırAma tam aksine bu içecek asitten ziyade alkali bir yapıya sahiptir
Son dönemlerde pozitif kırmızı et,asitli içecekler,kızartmalar,acılı baharatlar,analjezik ilaçlar,şarküteri ürünleri gıdaların,aşırı tüketimi daha asidik bir gıda şekline yol açtıBu şart da cilt problemleri,mide yanmaları,sindirim sistemi bozuklukları gibi çoğu asidik problemin ortaya çıkmasına zemin hazırladıBu nedenle madensuyu,şekersiz kayısı kompostosu gibi bir takım yardımcı katkılarla,asitbaz dengesinin sağlandığı diyetlerde,sindirim sistemi problemi olmaz
Diyet sırasında sofranızda bulunması gerekenler
Sofranızdan keten tohumunu,sıradan müsliyi,yağsız beyaz eti,yulaf ezmesini,kuru fasulye hariç öteki bakliyatları,bütün tahılları,yeşil lifli yaprak sebzeleri(bilhassa tere ve roka),taze şekeri düşük mevsim meyve ve sebzelerini,bitki çaylarını,maden suyunu ve yağsız süt ürünlerini yetkisiz etmeyin
Nane,yeşil elma,zerdeçal,özel ayurvedik bir koku olan meda aroma kokusunun iştah kesmeye ve dinç zayıflamaya etkisi bulunmaktadır
Zayıflama sürecinde vücutta oluşabilecek çatlaklara aleyhinde
Susam yağı ve bunun içerisine katılan az miktarda biberiye yağı ,kekik yağı gibi hafif acı,buruk ve canlandırıcı yağlarla duştan önce birkaç dakika süreyle,masaj yapılması zayıfladıkça oluşan çatlaklar için yararlı olacaktır
Kayda Değer anekdot:Çok özel durumlar haricen katiyen ve asla,hızlı kilo vermeyinEn ideali haftada 1 kilo civarındadırÇok hızlı verilen kilolar,hem beden dengesini bozup hastalıklara yol açabilir veya çabuk geri alınır
Renklerin zayıflama üzerindeki etkisi
Kırmızı,turuncu gibi renkler(giysilerde ve ortamda)uyarıcı etki yapıp iştahı açarken,koyu lacivert,siyah,gri,füme ve pastel renklerde iştaha daha baskılayıcı etkiler yapabilir
Zayıflamak için birincil manâlı kural:Karar vermek!
Zayıflamaya başlarken,ola ki de en kayda değer konu karar vermektirEğer herhangi bir dönem amaçsızca ve psikolojik olarak hazırlanmadan zayıflamaya çalışıyorsanız hiç başlamayınZorla ve istemeden yapılan diyetler ve yanlış yöntemlerle verilen kilolar tıpkı geri alınır ve birey diyeti yarıda bırakırÖnce ruhen ve zihnen hazırlanmış almak gerekir *
DrEnder Saraçın Zayıflama Önerileri
Bitki Çayları
Yeşil çay,Kiraz sapı,Darı Püskülü,Sinameki,Rezene gibi çaylar,idrar ve bağırsak boşaltıcı etkiye sahip olduklarından incelmeye yararlı olacaklardır
Ihlamur,Nane ve Papatya da iştahı kontrol etmek için faydalı olur
Zayıflama sürecinde uyarı edilmesi gerekenler
Akşam ağır ve geç beslenmek,doymuş mideyle yatağa girmek,kırmız et,şarküteri ürünleri,yağlı peynirler,beyaz un ve beyaz şeker gibi rafine edilmiş gıdalar,tuz ve yağlı çerezler,yağlı kızarmalar,yağlı katkı maddesi sosları,cipsler,çikolatalar,şekerli ve asitli içecekler,başlıca şişmanlatıcı etkiye sahiptirler ve uyarı edilmesi gerekir
Ama yavaş emilen ve bağırsaklarda yavaş hareket eden lifli,çeperli gıdalar,bütün tahıllar,bakliyatlar,yeşil lifli yapraklı sebzeler,fazla şekerli olmayan taze meyveler,eksik zeytinyağlı yemekler,doğal müsliler, yulaf ezmesi,derisiz beyaz et,yumurtanın beyazı gibi yiyecekler ise genelde daha düşük glasemik etkiye sahiptirler ve kişide şişmanlatıcı etki böylece oluşturmazlar
Zayıflama sırasında istikrarsız alımı çok önemli
Dinç zayıflama programlarında,günde en az,1,5 katkısız sıcak su ve günde en düşük 34 fincan şekersiz bitki çayı içmek fazla önemlidir2 litre
Maden suyunu,gazlı olduğu için asitli içecekler grubuna sokmak yanlıştırAma tam aksine bu içecek asitten ziyade alkali bir yapıya sahiptir
Son dönemlerde pozitif kırmızı et,asitli içecekler,kızartmalar,acılı baharatlar,analjezik ilaçlar,şarküteri ürünleri gıdaların,aşırı tüketimi daha asidik bir gıda şekline yol açtıBu şart da cilt problemleri,mide yanmaları,sindirim sistemi bozuklukları gibi çoğu asidik problemin ortaya çıkmasına zemin hazırladıBu nedenle madensuyu,şekersiz kayısı kompostosu gibi bir takım yardımcı katkılarla,asitbaz dengesinin sağlandığı diyetlerde,sindirim sistemi problemi olmaz
Diyet sırasında sofranızda bulunması gerekenler
Sofranızdan keten tohumunu,sıradan müsliyi,yağsız beyaz eti,yulaf ezmesini,kuru fasulye hariç öteki bakliyatları,bütün tahılları,yeşil lifli yaprak sebzeleri(bilhassa tere ve roka),taze şekeri düşük mevsim meyve ve sebzelerini,bitki çaylarını,maden suyunu ve yağsız süt ürünlerini yetkisiz etmeyin
Nane,yeşil elma,zerdeçal,özel ayurvedik bir koku olan meda aroma kokusunun iştah kesmeye ve dinç zayıflamaya etkisi bulunmaktadır
Zayıflama sürecinde vücutta oluşabilecek çatlaklara aleyhinde
Susam yağı ve bunun içerisine katılan az miktarda biberiye yağı ,kekik yağı gibi hafif acı,buruk ve canlandırıcı yağlarla duştan önce birkaç dakika süreyle,masaj yapılması zayıfladıkça oluşan çatlaklar için yararlı olacaktır
Kayda Değer anekdot:Çok özel durumlar haricen katiyen ve asla,hızlı kilo vermeyinEn ideali haftada 1 kilo civarındadırÇok hızlı verilen kilolar,hem beden dengesini bozup hastalıklara yol açabilir veya çabuk geri alınır
Renklerin zayıflama üzerindeki etkisi
Kırmızı,turuncu gibi renkler(giysilerde ve ortamda)uyarıcı etki yapıp iştahı açarken,koyu lacivert,siyah,gri,füme ve pastel renklerde iştaha daha baskılayıcı etkiler yapabilir
Zayıflamak için birincil manâlı kural:Karar vermek!
Zayıflamaya başlarken,ola ki de en kayda değer konu karar vermektirEğer herhangi bir dönem amaçsızca ve psikolojik olarak hazırlanmadan zayıflamaya çalışıyorsanız hiç başlamayınZorla ve istemeden yapılan diyetler ve yanlış yöntemlerle verilen kilolar tıpkı geri alınır ve birey diyeti yarıda bırakırÖnce ruhen ve zihnen hazırlanmış almak gerekir *