Enfes Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram petibör bisküvi
- 125 gram eritilmiş tereyağı
- Yarım su bardağından 2 parmak fazla süt
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı dolusu kakao
- Yarım su bardağı ufalanmış ceviz (İsteğe bağlı)
Enfes Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak rondodan geçirdiğimiz bisküvileri bir kaba alalım.
- Üzerine ceviz hariç tüm gereçleri ekleyip, yoğuralım.
- Cevizleride ekleyip, tekrar yoğuralım.
- İstediğimiz boyutta yuvarlayalım.
- Yuvarladığımız topları hindistan cevizine bulayalım. Servise hazır. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Bu tanımı kahvenin yanına, çayın yanına servis edebilirsiniz.