Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Engin Günaydın Muhteşem Yüzyıldan Ayrılıyor mu?

Engin Günaydın Muhteşem Yüzyıldan Ayrılıyor mu?
0
163

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Engin Günaydın Müthiş Yüzyıldan niçin ayrıldı

Gül Ağa diziden çıkıyor mu?

Muhteşem Yüzyılın Gül Ağası Engin Günaydın'ın dizi ile yaptığı uzlaşma 8 bölüm sonradan bitiyor

Mükemmel Asır'ın Gül Ağa'sı Engin Günaydın Pazar Vatan gazetesine verdiği röportajda kadrodan ayrılacağını söyledi

Benim 40 bölümlük anlaşmam vardıdiyen Günaydın; En ilk olarak konuk oyuncuydum Hayatımı hesaplı olarak devam ettirmem gerekiyordu, dizilere de baktımaklıma yatan sadece Harikulade Asır oldu Bu seneyi geçiştirmek için girdim 8 birim sonradan anlaşmam bitiyor dedi *

Similar threads

Gül Ağa Mükemmel Yüzyıldan Ayrılıyor mu ? Engin Günaydın Müthiş Yüzyıldan neden ayrıldı Gül Ağa diziden çıkıyor mu Sevgili melekler, ekranların fenoman dizisi Müthiş Yüzyılın renkli simalarından Engin Günaydın yakında diziden ayrılacak Ayrıntılar ise şöyle ; 1548641087 1548641087...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Engin Günaydın Her Yerde Muhteşem Asır'da muhteşem yüzyıl yeni sezon bölümleri oyuncuları yeni oyuncular engin günaydın gülağa resimleri hakkında detaylı bilgiler Mekanıcom'da Show Tv'nin reyting rekontmeni dizisi Mükemmel Yüzyıl çarşamba günü seyirciyle buluşuyor meleklerKadrosuna yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Engin Günaydın Hayatı Avrupa Yakası dizisindeki Burhan rolüyle çıkış yapan tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın oğlu; Engin Günaydın 1969 Tokat Erbaa doğumludur Engin Günaydın ilk tiyatro deneyimini Otogargara'da yaşadı Bir Demet Tiyatrodan sonradan, Mehmet Ali Erbil ve Emel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Engin Günaydın Sümbül Ağa'yı Anlattı harikulade yüzyıl dizisi oyuncuları sümbül ağa gül ağa engin günaydın selim bayraktar hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Müthiş Yüzyıl dizisinin şimdilerde en sevilen ikilisi sanırım Gül Ağa (Engin Günaydın) ve Sümbül Ağa (Selim Bayraktar)Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt