Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Enginarlı Bonfile Tarifi Resimli

Enginarlı Bonfile Tarifi Resimli
0
56

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Enginarlı Bonfile nasıl yapılır

imagesenginarlibonfiletarifiresimli5ad432cc79f53
Enginarlı bonfile malzemeleri

4 corba kaşığı zeytinyağı

400 gr bonfile

2 orta boy havuc

4 temizlenmiş enginar

200 gr arpacık soğan

3 diş sarımsak

Yarım cay kaşığı tozşeker

4 defneyaprağı

Yarım demet dereotu

Yarım cay kaşığı taze cekilmiş karabiber

Tuz

Enginarlı bonfile:

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in et yemeği tarifleri listesinden iyi bir secim

Bonfileyi ince uzun parcalar şeklinde dilimleyin Sarımsakları soyup incecik dilimleyin Arpacık soğanların kabuklarını soyun Havucları temizleyip dilimleyin Dereotunu temizleyip iri doğrayın

Zeytinyağının yarısını tavada ısıtıp eti ekleyin ve kavurun Uzerini gececek kadar su ekleyip hafif pişirin

Aluminyum folyodan 30*30 cm ebatlarında bir parca kesin Enginarları aluminyum folyonun ortasına yerleştirin Aluminyum folyonun kenarlarını yukarı doğru kaldırın Bonfile, sarımsak, soğan, havuc ve defneyapraklarını enginarların icine paylaştırın Uzerine kalan zeytinyağını gezdirip şeker, tuz, karabiber ve dereotunu serpin Enginarlarını uzerine ve altına az kaynar su ekleyin Aluminyum folyonun kenarlarını enginarların uzerine kapatın

Onceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin Sıcak servis yapın
 
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt