Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eniştemin(ablamın eşi) kardeşine aşığım napmam gerekli

Hoş geldin! bydevils34 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Eniştemin(ablamın eşi) kardeşine aşığım napmam gerekli
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi tanıştığımızdan beri yaklaşık 15 yıldan beri ENİŞTEMİN KIZ KARDEŞİNE AŞIĞIM onla beraber her görüşmemizde ona bakınca aşk duygularım kabarıyor lakin o beni kardeş olarak görüyor ve kendisi 21 yaşında benden 1 yaş büyük ne yapmam lüzumlu yardımcı olurmusunuzHep onu düşünüyorum defalarca yanımda olsun istiyorum:

Arkadaşlar tarih 18 haziran, 13 haziranda açmıştım bu konuyu dün işte bütün beraber benzer evdeydik yalnız ablamın ve enistemin evinde ablamla eniştem çalışıyor beraber zaman geçirdik öyle evde , yanımda hiç utanmıyor ve kendinle olan herşeyi yüzüme karşısında söyleyebiliyor akraba olarak mı görüyor acaba benim ona yakınlığımı ne olarak görüyor kiBeni her yaptığı hareketle kendine beni daha fazla bağlıyor ve aşık ediyor acilen eve gidiceğim bugün 1 saniye bile çıkmıyordu zaten aklımdan acilen temelli daima aklımda olacak Fazla yakın arkadaşı vardı onunla sevgili oldu mayıs ayında bambaşka kaldılar işte bu zamana kadar yani özel sebepten nedeniyle , 15 ay sonra baştan barıştılar banada söyledi , her tarafta bitmiş barışmışlarBen ona yanlış yolda olduğunu söylüyorum ama herşeyi zaman gösterir diyor , ben hemen ona açılsam duygularımı açsam durumumuz ne olur? o eskisi gibi bana yakın ve sıcak olurmu yoksa tam tersi bi durummu olur? Ve dün bana sevdiği kişinin ismiyle hitap etti bi ara??Çok seviyorum çook anlatılamaz deliler gibi seviyorum lakin o bunun farkında değil beni kardeşi gördüğü icinmi bu dek yakın hissediyor acaba kendini?? Sevdiğimi pekte belirlenmiş etmemeye calisiyorum ona ters birşey dememesi için

Ve ayriyetten öss için yarın yeniden buraya geliyor evleri 1 saatlik mesafede yarın büyük olasılık yeniden beraber vakit geçirecez dışarda öss den sonradan napmak lzm sizce?? Efendiler fazla seviyorum aşığım o bunun farkında olan yok akraba olarak görüyor beni heralde çok yakın davranıyor işte herşeyi yukarda anlattım çözümü yokmu bunun

Okuyan herkese çok teşekkür ediyorum

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt