elektronikci
FD Üye
Yapılan atamalarda, Ulusal Eğitim Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Yükseköğretim Heyeti, Türkiye Elektrik İletim AŞ ve Karayolları Genel Müdürlüğüne ait kararlar yer aldı. Ulusal Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Gaziantep Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Cengiz Mete atandı. İşte yapılan başka atamalar...
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına nazaran, Ulusal Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Gaziantep Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Cengiz Mete atandı.
Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğüne Özgür Volkan Ağar, Eser Güvenliği ve Kontrolü Genel Müdürlüğüne ise İhracat Genel Müdürü Veysel Parlak getirildi.
Yükseköğretim Konseyi Üyeliğine Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar tekrar seçildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Murat Demirören, Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin, Bartın Vilayet Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, Çanakkale Vilayet Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Hakkari Vilayet Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ulusoy ile Kütahya Vilayet Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer ile Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürü Atilla Kaya görevlerinden alındı.
Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğüne Turgay Çolak, 7. Bölge Müdürlüğüne Kamu Özel Bölüm İştiraki Bölge Müdürü Murat Gönenli, 8. Bölge Müdürlüğüne 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin ve Kamu Özel Kesim Paydaşlığı Bölge Müdürlüğüne ise Sezgin Küçükbekir'in atamaları yapıldı.