Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'dan TEKEL işçisine umut!..

Hoş geldin! Densizler tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Erdoğan'dan TEKEL işçisine umut!..
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Erdoğan'dan TEKEL işçisine umut! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eylemdeki TEKEL işçilerinin talebine olumlu cevap verdi Başbakan Erdoğan perşembe günü saat 18:00'de TEKEL işçileriyle karşılaşmak için randevu verdi Erdoğan, partisinin grup toplantısından çıkarken, bir gazetecinin, ''Türkİş'le görüşeceğiniz belirtiliyor'' sözleri üzerine, ''Zaten ben şu belli başlı kadar Türkİş'le bir kaç kez röportaj yaptım Şimdi baştan bir görüşme yaparım, yani benim için o noktada bir mani yok'' dedi ''Size ulaşan bir randevu sözkonusu mu?'' sorusuna Başbakan Erdoğan, ''Dün aramışlar, randevu başvurusunda bulunmuşlar galiba'' yanıtını verdi Erdoğan, ''Olumlu mu yaklaşıyorsunuz?'' sorusunu ise ''Olumlu yaklaşırım'' diye yanıtladı Peşinde Erdoğan'ın TEKEL işçilerine perşembe günü saat 18:00 için randevu verdiği öğrenildi  

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt