Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erik Marmelatı (Az Malzeme)

Erik Marmelatı (Az Malzeme)
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
erik-marmelati-az-malzeme.jpg

Erik Marmelatı (Az Malzeme) Tanımı İçin Gereçler

• 2 kg erik
  • 1 su bardağı şeker
  • 4-5 damla limon suyu

Erik Marmelatı (Az Malzeme) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Erikleri yıkadıktan sonra çekirdeklerini çıkarıyoruz.
  2. İkiye ayırıyoruz isteyen doğrayabilir büyüklüğü kıymetli değil.
  3. Bir bardak ek ediyoruz bir gece dolapta bekletiyoruz bu sulanmasını sağlayacak.
  4. Sonraki gün limon suyu ek edip pişiriyoruz blender dan geçirip kavanozlara koyup kapaklayalım. Kışın istediğiniz vakit kahvaltıda tüketebilir pastalarınızı süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Similar threads

Erik Marmelatı Tanımı İçin Materyaller 1 kg kırmızı erikYarım çay bardağı su1,5 çay bardağı şeker1 çay kaşığı limon tuzu Erik Marmelatı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Erikler yıkayalım ve çekirdeklerini ayıklayalım. Uygun bir tencereye alalım ve su ilavesiyle pişirmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Kış Lezzeti Mürdüm Eriği Marmelatı Tanımı İçin Gereçler 3 kilo mürdüm eriği1 kilo şekerYarım yemek kaşığı limon suyu Kış Lezzeti Mürdüm Eriği Marmelatı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle güzelce yıkayalım. Akabinde çekirdeklerini çıkaralım ve çok küçük de olmamak kaidesi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Vişne Marmelatı (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 1 kg vişne1 su bardağı toz şeker (Damak tadınıza nazaran artırabilirsiniz)1 çay kaşığı limon tuzuAz ölçü su Vişne Marmelatı (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Vişnelerin saplarını ve çekirdeklerini çıkaralım. Kaynatacağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Erik Marmelatı Tarifi İçin Malzemeler *4 kg erik *5 su bardağı şeker *2 su bardağı su *Limon suyu Erik Marmelatı Tarifi Yapılışı Erikleri doğrayıp üzerine suyunu ekleyerek kaynatıyoruz Daha sonra yumuşayan erikleri blendrdan geçirip tencereye alıyoruz (ben suyunu dökmedim Meşrubat olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Taze Kayısı Marmelatı Tanımı İçin Materyaller 1 kilo taze olgun kayısı1 kilo toz şeker1/2 (yarım) su bardağı su1 çay kaşığı limon tuzu3-4 adet karanfil Taze Kayısı Marmelatı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kayısıları güzelce yıkayalım ve ortadan ikiye bölelim çekirdeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,139Kullanıcılar
negan61Son üye
Üst Alt