Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erişte Çorbası

Erişte Çorbası
0
17

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
eriste-corbasi.jpg

Erişte Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 çay bardağı yeşil mercimek (ön haşlanmış olacak)
  • 1 orta uzunluk erişte
  • Yarım kilo kuşbaşı
  • (ben kemikli et kullandım etini suyunu aldım)
  • Sumak
  • Tuz

Erişte Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Nohutu ,mercimeği evvelden haşlıyoruz.
  2. Soğanı tencerede kavurup salçasını ve etini ek ediyoruz.
  3. Nohut ,mercimeği ek edip sıcak suyunu ek edip bir taşım kaynatıyoruz.
  4. Erişteyi ek edip sumak suyunu ,baharat ve tuzu ekleyip 5 dk kaynatıp altını kapatıyoruz.
Erişte Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt