bilgisayarci
FD Üye
Erişte Salatası Tanımı İçin Gereçler
- 1 su bardağı erişte
- 1 kase bezelye ya da konserve garnitür
- 2 adet közlenmiş kapya biber
- 10 adet kornişon turşu (büyükse 5 adet)
- 1 kutu mısır (1 kaşık üzeri için ayır)
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 2 diş sarımsak (Rendelenecek)
- Tuz
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 yemek kaşığı mısır
Erişte Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Erişteler üzerini su biraz geçecek formda haşlanacak.
- Bütün materyal karıştırılacak.
- Tavada yağ ve pul biber kızdırılıp mısırlar üzerine eklenecek ve 2-3 tıp çevrilip ocaktan alınacak.
- Salatamızın üstüne eklenecek. Hem kolay hem de çok lezzetli. Şimdiden afiyet olsun .