Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eriştenin Üzerine Kavrulmuş Ceviz Ve Kırmızı Biber

Eriştenin Üzerine Kavrulmuş Ceviz Ve Kırmızı Biber
0
117

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Eriştenin Üzerine Kavrulmuş Ceviz Ve Kırmızı Biber Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı erişte
  • 2 adet tatlı kırmızı biber
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 avuç ceviz
  • Tuz
Eriştenin sosu:
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay bardağı su
  • Tuz
  • 2 diş sarımsak

Eriştenin Üzerine Kavrulmuş Ceviz Ve Kırmızı Biber Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel eriştemizi kaynar suda düzgünce kaynatıyoruz.( 10/15 dakika)
  2. Bir derin kaba 5 yemek kaşığı yoğurt koyuyoruz.
  3. Üzerine bir çay bardağı su ek edip yeterlice karıştırıyoruz.
  4. Yoğurt katıysa az daha isteğe nazaran su ek edebilirsiniz.
  5. Yoğurt sosun üzerine 2 diş rendelenmiş sarımsak ek edin ve azda tuz.
  6. Erişteleri çıkarıp süzgecten geçirin ve yoğurt sosuna ek edin.
  7. İyice karıştırın.
  8. Bir tencereye doğranmış kırmızı biber ve zeytin yağını ek edin.
  9. İyice kızarana kadar karıştırın ve cevizi ekleyin.
  10. Onunla beraberde karıştırın.
  11. Erişteye küçük bir tabakla form verin ve üzerine kırmızı biberi cevizle bir arada dökün.
  12. Azda zeytin yağından dökün.Afiyet olsun. ????????‍????????.
Eriştenin Üzerine Kavrulmuş Ceviz Ve Kırmızı Biber Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Erişte Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1,5 litre su1 su bardağından biraz fazla erişte2 su bardağı yoğurt1 yumurta2 yemek kaşığı unTuz Üzerine: Zeytin yağıKuru nane Erişte Çorbası Tanımı Yapılışı Suyumuzu tencereye koyup kaynatıyoruz. Su kaynayınca eriştemizi döküp yumuşayana kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Az materyal ile büyük lezzetler çıkarabileceğiniz tanımlarımıza bir yenisi ile devam ediyoruz. Elbet sevmeyeni bulunmayan eriştenin en hoş ve en pratik hallerinden biri olan cevizli peynirli erişte orta öğünleriniz için enfes bir tanım. Ceviz ve lor peyniri ahengiyle ortaya çıkan lezzete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Yoğurtlu Erişte Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 kase erişte1-2 yemek kaşığı sıvı yağ (Erişteyi kavurmak için)1-2 su bardağı sıcak su2 küçük kabak1 orta uzunluk havuç2 diş sarımsak2 yemek kaşığı sıvı yağ (Kabak havuç ve sarımsağı kavurmak için)4-5 kol dereotu1 çorba kasesiyle hafif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Soslu Kavrulmuş Zerzevat Tanımı İçin Gereçler 2 adet patates1  adet soğan1 adet havuç1 yemek kaşığı fasulye (isteğe bağlı)Zeytinyağı Sos İçin; 4 yemek kaşığı yoğurtÇeyrek limonPul biber, tuz, fesleğenKesik zeytin Yanında; Kızarmış ekmek Soslu Kavrulmuş Zerzevat Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Mercimek Çorbası Kavrulmuş Soğanlı Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı kırmızı mercimek2 orta uzunluk soğan4 diş sarımsak2 orta uzunluk patates2 orta uzunluk havuç2 yemek kaşığı unYarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı(ortalama 10-12 yemek kaşığı)1 tatlı kaşığı tuz10 su bardağı et suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt