Eritme Tel Peynir Ve Kaşar Peynirli Makarna Tanımı İçin Gereçler
- Yarım su bardağı eritme tel peynir
- 2-3 dilim kaşar peyniri
- Yarım paket makarna (ben fiyonk tercih ettim)
- 2 su bardağı süt
Eritme Tel Peynir Ve Kaşar Peynirli Makarna Tanımı Yapılışı
- Birinci olarak derin bir tencereye 2 su bardağı sütümüzü boşaltıyoruz.
- Üzerine yarım paket makarnamızı ( ben fiyonk tercih ettim siz dilerseniz farklı cins makarna da kullanabilirsiniz. ) ekliyoruz.
- Makarnamız haşlanıp sütü çekene kadar kaynatıyoruz. Ortada karıştırınız.
- Sütü çektikten sonra makarnamızın üzerine yarım su bardağı eritme tel peynirini ve 2-3 dilim kaşar peynirini ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
- Tüm peynirler büsbütün eridiğinde makarnamızı ocaktan alıyoruz.