Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek ve Kız çocuklarında sorumluluk yaşı ne zaman başlar ?

Erkek ve Kız çocuklarında sorumluluk yaşı ne zaman başlar ?
0
130

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Erkek ve Kız çocuklarında yükümlülük yaşı ne zamandır ?

Erkek ve Kız çocukları Nezaman Mükellef Olurlar ?

Selamünaleyküm

Erkek çocuklarında sorumluluk yaşı 12 15 Yaş aralığında başlar

Kız çocuklarında mesuliyet yaşı 9 15 Yaş aralığında başlar *

Similar threads

Erkek ve Kız cocuklarında sorumluluk yaşı ne zamandır ? Erkek ve Kız cocukları Nezaman Mukellef Olurlar ? Selamunaleykum Erkek cocuklarında sorumluluk yaşı 12 15 Yaş aralığında başlar Kız cocuklarında sorumluluk yaşı 9 15 Yaş aralığında başlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Her Anne ve babanın korkulu rüyası olan 'Ergenlik dönemi', kız ve erkek çocuklarının adım adım erişkinliğe geçtiği bir dönemdir. Fiziksel ve ruhsal değişimlerin belirgin olarak görüldüğü ergenlik döneminde kızlarda ve erkeklerde oluşan özellikleri sizler için araştırdık. Ergenlik döneminde neler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Her Anne ve babanın korkulu rüyası olan 'Ergenlik dönemi', kız ve erkek çocuklarının adım adım erişkinliğe geçtiği bir dönemdir. Fiziksel ve ruhsal değişimlerin belirgin olarak görüldüğü ergenlik döneminde kızlarda ve erkeklerde oluşan özellikleri sizler için araştırdık. Ergenlik döneminde neler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Kemik yaşı nedir nasıl ölçülür Kemik yaşı ne demektir? Boyu kısa olan her çocuk ve ergende 'elel bileği' röntgen filmi çekilir Bu bize kemik yaşı olarak adlandırılan iskelet olgunlaşma derecesini gösterir Doğum tarihinden hesaplanan yaş yıllık yaşıdır Ayrıca hormonların ve beslenmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bebek ve çocuklarda mahremiyet sınırlarına dikkat etmek ve yaşı geldiğinde ise edebe aykırı yerlerine dokunmamak ya da bakmamak dinimiz açısından önemlidir. Peki bebeklerde ve çocuklarda avret var mıdır, avret sınırları neler? Çocuklarda yaşlara göre mahremiyet sınırları.. Dinimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt