Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erkekler icin en iyi şampuan

Erkekler icin en iyi şampuan
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
en iyi erkek şampuanı

En iyi erkek şampuanı hangisi?
Şampuanımı değiştirmeyi duşunuyorum arkadaşlar erkek icin en iyi şampuan oneriniz varmıErkek sac bakım urunleri ya da en iyi erkek şampuanı tavsiyelerinizi bekliyorumimageserkeklericineniyisampuan5ad7f0d307177png

Similar threads

en iyi erkek şampuanı En iyi erkek şampuanı hangisi? Şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar erkek için en iyi şampuan öneriniz varmıErkek saç bakım ürünleri veya en iyi erkek şampuanı tavsiyelerinizi bekliyorum *
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
erkek sac bakımı nasıl yapılır erkeklerde sac bakımı erkeklerin sac bakımı Sacların yıpranmasına neden olan bir diğer etken ise kimyasal işlemler Hemen hemen hepimizin bildiği bir gercek; boya perma ve golge işlemlerinin saca zarar verdiği Biz size saclarına butarz işlemler yapan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
En iyi kepek şampuanı hangisi? Saç dökülmesinden daha sonra en manâlı saç sorunlarından biri olan kepek ve fazla kepek insanı bezdiren noktaya getirebilmektedir En kayda değer sorunu mantar (Malessazia Furfur) olan bu sorunun çözümü için şampuan markası yok içindeki bilimsel maddelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
1Cok Kuru Saclar İcin şampuanı sadee elinizle, ıslak sacın diplerine dağıtın ve hafifce yedirin durularken incelerek sacın icindeki akacak olan şampuan, sacları temzilemek icin yeterlidir boylece sacların biraz daha kurumasını engellemiş olursunuz 2Normal Saclar şampuanı dairesel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Duşa gireriz, saclarımızı bir guzel yıkarız Sonra da sac kremiyle saclarımızın rahatca taranmasını, yumuşacık olmasını garantileriz Bu bizler icin adeta otomatik bir şey Ancak durup duşunmenin zamanı geldi Hadi gelin yalnızca markette satın alırken dikkat ettiğimiz sac bakım urunlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt