Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ersöz ve Şahin'in raporlarına soruşturma

Ersöz ve Şahin'in raporlarına soruşturma
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ersöz ve Şahin'in raporlarına soruşturma Sağlık Bakanlığı, Levent Ersöz ve İbrahim Şahin hakkındaki afiyet raporları nedeniyle soruşturma başlattı Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığınca, “emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinden başka bir hastaneye sevki ile eski Özel Hareket Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin namına İstanbul Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde daha önce düzenlenen sağlık kurulu raporları ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi Sıhhat Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı basın yayınlama organlarında yer alan “Afiyet Bakanlığından Sevk Soruşturması başlıklı haberlerle ilgili yorumlama yapılmasına gereklilik duyulduğu kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi: Afiyet Bakanlığı Denetleme Kurulu Başkanlığınca emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinden başka bir hastaneye sevki ile eski Özel Hareket Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin adına İstanbul Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde daha önce düzenlenen sağlık durumu kurulu raporları ile ilgili soruşturma başlatılmıştır Basında adı geçen öteki şahısların sevki ile ilgili Bakanlığımız Denetim Kurulu Başkanlığınca başlatılmış başkaca bir soruşturma bulunmamaktadır  

Similar threads

Tümgeneral Levet Ersöz GATA'ya sevk edildi Ergenekon sanığı emekli Tümgeneral Levet Ersöz, GATA'ya sevk edildi Çare gördüğü Kartal Koşuyolu Yüksek Uzmanlaşma Eğitim ve Araştırma Hastanesinden dün akşam Silivri Cezaevine nakledilen Ersöz, oradan da Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
İbrahim Şahin'in suikast listesi ele geçirildi 1549060645 1549060645 ibrahimsahininsuikastlistesielegecirildi5c54ca2a83863ibrahimsahininsuikastlistesielegecirildi5c54ca2a83863 http:staticguncelnetarchive379nePdPuBegCk Yapılan aramada ele geçirilen İbrahim Şahin'in suikast listesinde çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ergenekonda 2 tahliye Ergekenon'un 10 dalgasında tutuklanan Yalçın Ufak ve BCP yöneticisi Engin Aydın'ın tahliyesine karar verildi İstanbul 13 Ağır Suç Oluşturan Mahkemesi Heyeti, Prof Dr Yalçın Ufak, eski Özel Harekat Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin'in yeğeni Yaşar Oğuz Şahin, Fatma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Geçtiğimiz yıllarda sarı taksicilerin yoğun baskıları nedeniyle yasaklanan ancak bir süre önce yeniden hizmet vermeye başlayan uluslararası ulaşım hizmeti Uber, Türkiye özelinde bir kampanya başlattığını açıkladı. Yalnızca Ankara ve İstanbul'da kullanılabilir olan bu kampanya, COVID-19 aşısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
İstanbul Romatoloji Bölümü olan Hastaneler İstanbulda hangi hastanelerde romatoloji bölümü vardır Academic Hospital İSTANBUL ÜSKÜDAR Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE Acıbadem Hastanesi Bakırköy İSTANBUL BAKIRKÖY Acıbadem Hastanesi Kadıköy İSTANBUL KADIKÖY...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt