Ersöz ve Şahin'in raporlarına soruşturma Sağlık Bakanlığı, Levent Ersöz ve İbrahim Şahin hakkındaki afiyet raporları nedeniyle soruşturma başlattı Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığınca, “emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinden başka bir hastaneye sevki ile eski Özel Hareket Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin namına İstanbul Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde daha önce düzenlenen sağlık kurulu raporları ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi Sıhhat Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı basın yayınlama organlarında yer alan “Afiyet Bakanlığından Sevk Soruşturması başlıklı haberlerle ilgili yorumlama yapılmasına gereklilik duyulduğu kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi: Afiyet Bakanlığı Denetleme Kurulu Başkanlığınca emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinden başka bir hastaneye sevki ile eski Özel Hareket Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin adına İstanbul Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde daha önce düzenlenen sağlık durumu kurulu raporları ile ilgili soruşturma başlatılmıştır Basında adı geçen öteki şahısların sevki ile ilgili Bakanlığımız Denetim Kurulu Başkanlığınca başlatılmış başkaca bir soruşturma bulunmamaktadır