Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ertesi gün hapı alınıp hamile kalınırsa ne olur?

ertesi gün hapı alınıp hamile kalınırsa ne olur?
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ertesi gün hapı alınıp hamile kalınırsa ne olur? ertesi gün haapı kullanımı ertesi gün hapının zararları selam kızlar Ertesigünü hapı alındığı halde gebe kalınıyorsa bebeğe herhangi bir zararının olmadığını okudum Incelemeler anne karnında bi bebeğe tesir etmediğini göstermiş ama tabiki yinede istemiyorsanız tek tedavi kürtaj olmaktır ama ben herzaman önleminizi bütün alın ve bir canakıymayın diyorum 1548745059 1548745059 ertesigunhapialiniphamilekalinirsaneolur5c4ff9683427dertesigunhapialiniphamilekalinirsaneolur5c4ff9683427d ertesigunhapialiniphamilekalinirsaneolur5c4ff9683427d  

Similar threads

Ertesi gün hapı nasıl kullanılır? ertesi gün hapı markaları Doğum korunma yöntemlerinden birisi olan ertesi gün hapıyla ilgili bütün merak ettikleriniz bilmeniz gerekenler 1548745532 1548745532 ertesigunhapinasilkullanilir5c4ffb4235e2dertesigunhapinasilkullanilir5c4ffb4235e2d...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ertesi gün hapı ile ilgili tüm bilgiler ertesi gün hapı isimleri ertesi gün hapı zararları adeti ne dek geciktirir geciktirici bitki örtüsü fiyatı 2010 ·Ertesi gün hapını ne vakit almalıyım? Prezervatif yırtıldı, diyafram kaydı, doğum kontrol hapını almayı unuttum veya korunmadım Cinsel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Hamile olduğunu bilmeden doğum kontrol hapı yutkunmak hamileyken doğum denetleme hapı kullanım,gebeyken doğum denetim hapı kullanım,hamilelikte doğum kontrol hapının zararları,gebelikte doğum teftiş hapının sakıncaları,hamile olduğunu bilmeden doğum teftiş hapı kullananlar,hamilelikte doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ella ertesi gün hapı kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var Ella ertesi gün hapı kullananlar değerli arkadaşlarım Ben de erkek arkadaşımla korumasız bir ilişki oldum 5 dakika içinde kendini tutamadı ben hiç bişi anlamadan içime boşaldı 6 saat sonradan eczaneden aldım ve ella ertesi gün kapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Acele Kontrasepsiyon yöntemi ertesi gün hapı ile gebe kalmak mümkünmüdür ? Bir kadın herhangi bir korunma yöntemi kullanmadan korunmasız cinsel ilişkiye girdiğinde, hamilelik şansı vardır Bayan bazen hayatında bu noktada çocuk sahibi olma riskini taşımak istemez böylece, ivedi kontrasepsiyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt