Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eski aşkıma iyi bir ARKADAŞ olamadım :(

eski aşkıma iyi bir ARKADAŞ olamadım :(
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
yıllar sonra baştan konuşmaya başladık bana söylediği söz: eski sevgiliden arkadaş olmaz ümitti bende milletin lafıyla hareket etme, herkesin yaşantısı başkadır ben seni o kadar seviyorum fakat dostun olarak hayatında bir yerim olmasını istiyorum gibisinden sözler sarfettim oda izin verdi bitmiş görücez dedi! fakat başaramadım fazla kötüyüm fazla seviyorum ve iyi bir dost, dost olamadım

Similar threads

ii geceler arkadaşlar konuyu açarken çekindim kızlar bu konuda o kadar başlık açmıyor diye lakin olsun benim durumum birazcık girift o yüzden önce kendi yaptıklarımı sonra erkek arkadaşıma yaptıklarımı anlatıcam fazla uzun oldu lakin lütfen okurmusunuz yardımlarınıza ihtiyacım var geçen sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Merhaba öncelikle arkadaşlar, 21 yaşındayım 3 sene önce birincil üniversiteme başlamıştım Adam akıllı bir üniversite değişdi Şehire 70 km uzakta olan 2 yıllık iş yüksek okuluydu Açıkta kalmayıp DGS ile mühendisliğe geçecektik bunun için yalnızca tescil olmuştum Yıl 2019 Eylül ayı 67 aylık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt