Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilile tekrardan karsilasma korkusu nasil yenilir?

Eski sevgilile tekrardan karsilasma korkusu nasil yenilir?
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Selam arkadaslar1 ay önce sevgilim benden ayrildi Sebepsiz bi sekilde gitti Sogudum dedi yalnızca Ayriliktan daha sonra ben sustum her zaman O arkadaslik teklifi etti ben hic cvp vermedim En son aldigim habere tarafından aslinda oda cok üzgünmüs beni aramami beklemis kesintisiz Kibir yapmis ben adim atmam diyor Lakin kendide ne istedigini hala bilmiyor Hem agliyor yoklugumdan dolayi hemde sogudum diyor Bende karar aldim gidip karsisina cikacagim Hala unutamadigmi söyleceyim Derdi ne diye soracagim
Ama neyle karsilacagim bilmiyorum Hic bir fikrim değil Niye geldin diye kizarmi yoksa hemen sarilirmi Baştan gidipte bildirii ask tan sonradan yeniden rededillirsem bu sefer ayni aciya nasil dayanarim tekrar onuda bilemiyorum Fakat yinede gidiyorum yanina Bu icimdeki koskulari nasil yenebilirimNe yapayimYOKSA gitmekle hatami ediyorum

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt