Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski Sevgiliye Yeniden Aşk

Eski Sevgiliye Yeniden Aşk
0
176

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar Merhaba Başlıkta Olduğu Gibi Eski sevgilimi çok özlüyorum ve onu resmen canımı verecek dek fazla seviyorum 1Haftaya ya da 2haftaya buluşacağız fakat ben okadar sabredemiyorum akşam üstü bir gül verip öneri etmeyi düşünüyorum Sence ne yapmam gerek yardım eder misiniz nolur

Similar threads

Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Sevgiliye Kısa Günaydın Aşk Mesajları sevgiliye aşk batmış günaydın mesajı günaydın mesajları 2010 en son aşk mesajları Sabahları uyandığınızda sevdiğinizi romantik bir dille cepten uyandırabilmeniz için sizlere birbirinden hoş mesajlar yazıyoruz, seçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gözlerinin gözlerime deydiği o ilk anda çatırdattın yüreğimin aynasını Yüreğimin sevmekle görevlendirilmiş en alıngan noktasına dokundun seni gördüğüm gün Ruhuma beni seveceksin diye dikte veren kıdemli asker gibiydi güzel gözlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
302
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gozlerinin gozlerime deydiği o ilk anda catırdattın yureğimin aynasını Yureğimin sevmekle gorevlendirilmiş en hassas noktasına dokundun seni gorduğum gun Ruhuma beni seveceksin diye emir veren kıdemli asker gibiydi guzel gozlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
2
Görüntüleme
864
aşk ve sevgi nickleri ağabeye sevgi sözleri aşk ve sevgi nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN yanına HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt