Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın yeni mesleği şaşırttı!

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın yeni mesleği şaşırttı!
0
107

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
eski_survivor_yarismacisi_duygu_balin_yeni_meslegi_sasirtti_1653822024_8342.jpg

Survivor yarışmacısı Duygu Bal voleybolu bırakarak spor kariyerini noktaladı. Profesyonel voleybolcu olan eski survivor yarışmacısı yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı. Son haliyle de merak edilen Duygu Bal'ın yeni mesleği...

Emlak Toki, Vakıfbank Güneş Sigorta, Riso Scotti Pavia, Fenerbahçe takımlarında forma giyen eski voleybolcu Duygu Bal spor kariyerini bitirdi. Geçtiğimiz yıllarda survivor yarışmasına katılarak büyük bir hayran kitlesine sahip olan Duygu Bal turizm sektöründe iş hayatına atıldı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan 35 yaşındaki survivor yarışmacısı şu sıralar dış ticaret ile uğraştığını ve işini de severek yaptığını açıkladı.

Cgm2C_1653822249_6548.JPG
duygu bal yeni mesleği

"MARKALAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUM"

Duygu Bal, "Şubat ayından beri bu alanda kendimi geliştirip, güzel işler yaptım. Türkiye'de var olan ve dünyaya açılmayı bekleyen markalarla iş birlikleri yapıp, Avrupa ve dünya arasında bu markalara köprü oluyorum. Şu döneme kadar çok başarılı işlere imza attık. En kısa zamanda da daha büyük ve güzel projelerimiz olacak" açıklamasına bulundu.

Similar threads

Survivor yarışmacısı Duygu Bal köpeğini gezdirirken sahipsiz 5 köpeğin saldırısına uğradı. Elinden ve burnunda yaralandıktan sonra bir apartmana sığınarak canını kurtaran Bal, "Yavrumu kucağıma almasaydım diri diri yiyeceklerdi. Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Survivor yarışmacısı His Bal köpeğini gezdirirken sahipsiz 5 köpeğin saldırısına uğradı. Elinden ve burnunda yaralandıktan sonra bir apartmana sığınarak canını kurtaran Bal, "Yavrumu kucağıma almasaydım canlı diri yiyeceklerdi. Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Dehşetten sokağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Duygu Bal Kimdir Biyografisi Duygu Bal , Türk voleybolcu Voleybola Ankara'da başladı Vakıfbank Güneş Sigorta altyapısından yetişmiştir Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi öğrencisidir Emlak Toki'de oynadıktan sonra 20072008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına aktarma oldu Mevkii...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Duygu Bal Kimdir Biyografisi Duygu Bal , Turk voleybolcu Voleybola Ankara'da başladı Vakıfbank Guneş Sigorta altyapısından yetişmiştir Ankara Universitesi Beden Eğitimi oğrencisidir Emlak Toki'de oynadıktan sonra 20072008 sezonunda Vakıfbank Guneş Sigorta takımına transfer oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bence hoş olmuş. :) 2010-2011 döneminde İtalya A1 Ligi kadrolarından Riso Scotti Pavia'ya daha sonra da 2011-2012 döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan voleybolcu His Bal'ı spor dünyasını takip edenler güzel bilir. Ancak biz onu voleyboldaki başarısıyla değil de 2014 yılında katıldığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt